Open, stijlvol en flexibel

Een gebouw moet uw organisatie passen als een maatpak. Daarom krijgt u de mogelijkheid om de indeling zelf te bepalen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Kiest u voor een open ruimte waarin ontmoetingen als vanzelf plaatsvinden of toch voor afgesloten kantoorruimtes waarin verschillende afdelingen bij elkaar geconcentreerd kunnen worden? Of een combinatie daarvan? Aan u de keus

 

Vloervelden van circa 1.000 m²

Het gebouw Triple Q3 – totale oppervlakte circa 4.000 m² – telt naast de begane grond vier verdiepingen. De aaneengesloten werkvloeren van circa 1.000 m² staan in directe verbinding met de groene omgeving. De royale vrije verdiepingshoogte, de transparantie van de gevel en de brede, rond lopende entreetrap onderstrepen het open karakter van het gebouw.

 

Voor elke bedrijfsomvang

Triple Q3 is het laatst beschikbare paviljoen van het architectonisch ontwerp van Vera Yanovshtchinsky architecten. Het biedt ruimte aan bedrijven met 200 tot 300 medewerkers, maar kan ook eenvoudig door splitsing of schakeling in gebruik worden genomen door organisaties met een andere omvang. Dankzij deze flexibiliteit bepaalt u zelf het aantal af te nemen vierkante meters.

 

Perfect afgewerkt

Met verspringend metselwerk, lichte entrees, sanitaire voorzieningen, een warmte-koudeopslaginstallatie, screens aan de buitenzijde als zonwering en een geïntegreerde dakopbouw voor natuurlijke lichtinval is Triple Q3 perfect afgewerkt. Daarbij is het paviljoen vrijwel geheel voorzien van flexibele computervloeren.

 

Indelingsmogelijkheden

Een open kantoorvloer voor optimale interactie? Of privékantoren voor opperste concentratie met vergaderruimes? Of toch een hybride indeling? Triple Q3 wordt zo opgeleverd dat u er vanbinnen alle kanten mee op kunt. De indelingsmogelijkheden passen binnen het concept build to suit: een indeling als clubhuis, die uw organisatie past als een maatpak. Indien gewenst kan zelfs het interieur van uw kantoor naar wens worden ontworpen.

Indelingsmogelijkheden